Servicii Oferite

Dezvoltare personală

Dezvoltarea personală mai este cunoscută şi ca o auto-dezvoltare sau creştere personală. De asemenea, se referă la o evoluţie sau la o îmbunătăţire a situaţiei personale. Este vorba despre o creştere interioară ce are legatură cu toate aspectele din viaţa unei persoane.

 

Terapie de cuplu

Dacă terapia individuală porneşte de la obiectivele exprimate de o singură persoană, în cadrul terapiei de cuplu obiectivele sunt stabilite împreună cu ambii parteneri, astfel încât aceasta să răspundă în aceeaşi măsură la nevoile fiecărui partener

Terapia pentru cei care luptă împotriva dependenţelor

Dependența este mai mult decât o problemă comportamentală. Persoanele care ajung să fie dependente de ceva/cineva ajung, de fapt, să piardă controlul voluntar asupra propriei vieți, să se simtă lipsite de speranță, de ajutor și de putere, lăsând loc dependenței să devină mai puternică decât ele.

Terapie pentru persoane afectate de tulburări psihosomatice

Cred că suntem cu toții de acord asupra faptului că mintea și trupul uman sunt într-un dialog continuu. Este bine știut faptul că la nivelul creierului se întâmplă tot ce ține de funcțiile corpului și nu e complet irațional să ne întrebăm dacă nu cumva tot mintea noastră are ”grijă” și de boli.

Terapia pentru familii cu copii mici

Indiferent de credinţele, valorile şi preferinţele noastre, toţi părinţii îşi doresc să crească copii fericiţi, echilibraţi emoţional şi împliniţi. Oare care este reţeta?

Terapia pentru familii cu adolescenţi

Auzim tot mai des cum parinţii, bunicii afirmă că nu îşi înteleg şi că nu îşi mai pot controla copiii/nepoţii ajunşi la vârsta adolescenţei, dar oare aici este cheia, în control? Sarcina unui adolescent este destul de grea, el este împins de energia eliberată de pubertate, de nevoia de a-şi câştiga independenţa, de aşteptările sociale de a avea succes, adolescentul trăieşte într-o presiune imensă, în timp ce încearcă să îşi găsească drumul in lume.

Terapia pentru persoane care s-au întâlnit cu violenţa

Violenţa în familie este reprezentată de orice acţiune fizică sau verbală săvârşită cu intenţie de către un membru de familie împotriva altui membru de familie, care provoacă o suferinţă fizică, psihică, sexuală sau un prejudiciu material, inclusiv împiedicarea femeii de a-şi exercita drepturile şi libertăţile fundamentale.

Terapia pentru persoane care au trăit traume

Ca şi corpul, psihicul uman poate fi rănit şi traumatizat. Spre exemplu, în medicină sunt denumite traumatisme rănirile fizice cu distrugerea oaselor şi a ţesuturilor. Referindu-ne la evenimentele psihice, putem vorbi de o rănire psihică atunci când trăirile emoţionale, gândirea, memoria sau imaginaţia nu mai funcţionează normal sau sunt considerabil limitate.

Terapie de familie pentru persoanele care se confruntă cu tulburările psihiatrice

Tulburările psihice și bolile mintale influențează aproape toate aspectele vieții unui individ: funcțiile fizice, comportamentul, afectivitatea, perceperea realității, relațiile interumane, sexualitatea, munca și timpul liber. Asemenea tulburări sunt cauzate de interacțiunea unor factori complecși, biologici, sociali și spirituali.