Arhive: SP Testimonials

Ana Roanta

O recomand din toata inima! M-a ajutat in multe situatii din care credeam ca nu am scapare. Un profesionist implicat si atent.

Paula

Jeni este o e persoana empatica si foarte intuitiva. M-a ajutat sa ma cunosc mai bine si sa rezolv probleme vechi, care imi distrugeau viata. Vom lucra si in viitor impreuna, deoarece am obtinut rezultate si doresc sa continui procesul de constientizare si vindecare inceput.

Gabriel

De mare ajutor pentru parinte in a a intelege nevoile copiilor si a-i face pe copii sa intelega faptul ca mult prea multa lume virtuala dauneaza in relatia cu persoanele reale. Recomand cu caldura.

Ionela

Este o persoana calda care știe sa asculte, analizeze si sa puna puctul pe i in orice situație. Este foarte implicata si dedicata in ceea ce face.. Într-un cuvânt – profesionalism

Cristiana

Am descoperit lucruri pe care nu le stiam despre mine, am reusit sa imi recapat increderea si sa trec peste o perioada dificila in care ma afla. Recomand! Un om cu suflet bun si multa caldura.

Luiza U.

Jeni este o un om deosebit si un psiholog pe masura. M-a ajutat sa depasesc o perioada dificila din viata mea si pentru asta o sa ii raman mereu recunoscatoare. Pe langa ajutorul oferit pentru lupta cu anxietatea, m-a ajutat sa ma cunosc si sa ma inteleg mai bine pe MINE. Cu totii avem nevoie …

Luiza U. Read More »