Atelier „Arta de a lua decizii”

IMG_0249

„Îmi este greu să aleg, iar atunci când iau o decizie este o întreagă aventură.” – Dacă și tu te regăsești în această afirmație te așteptăm la Atelierul „Arta de a lua decizii”.http://Iteste mai mult
De ce să vii? Acest atelier își propune să îți ofere un spațiu care te încurajează să îți analizezi: metodele tale prin care iei decizii, obstacolele cu care te întâlnești atunci când ești pus în fața unor alegeri și cum îți este influențată viața de modul în care tu iei decizii.
De ce noi? Pentru că acest atelier va fi coordonat de 2 psihoterapeuți care își vor folosi experiența pentru a-ți oferi sprijin atât în identificarea impedimentelor, dar și a soluțiilor celor mai potrivite pentru tine. Ne dorim să putem crea un spațiu în care acceptarea joacă un rol important alături de ascultarea empatică și de oameni deschiși.

Viața ne oferă multe posibilități și depinde doar de noi să alegem ceea ce ni se potrivește.
O persoană căreia nu îi place să ia decizii, va amâna întodeauna acest lucru și va trai cu o neliniște puternică care îmbracă întrebarea „Cum ar fi dacă?”
Cu toții am fost cel puțin o dată în situația în care am luat o decizie într-un moment tensionat și ulterior am regretat sau am cedat unei presiuni din exterior și ne-am dat acordul, deși tot corpul nostru striga nu.
Alegerile fac parte din viața noastră, la fel cum fac parte și deciziile. Modul în care ne poziționăm în fața unor alegeri ne poate afecta sau ne poate îmbunătăți viața.
Unde ne întâlnim? Întâlnirea va avea loc in zona piata Gorjului, Militari, sector 6, Bucuresti.
Cât te costă? Investiția ta va fi de 100 de lei/intalnire.

Psihoterapeuții sistemici Jeni Dumbrăveanu și Emi Ghinea sunt responsabili de organizarea acestei întâlniri.

Pentru mai multe detalii și înscriere ne puteți:

Suna la numerele de telefon:
– 0736.159.434 Jeni Dumbraveanu;

Scrie la:

Vă așteptăm cu drag sa ne cunoaștem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *